Gerlevparken

Gerlevparkens bomærke

Seneste nyt

A fairy tale og roses - verdens rosenkonventet 2018 i Danmark

15/07-18 10:01 af Hans Erik Lund

Søndag den 1. juli var der gæster fra hele verden i Gerlevparkens Rosenhave. De kom i 7 store busser, og sammen med de øvrige danske gæster har der vel været omkring 500 gæster i Parken. Hele 38 nationer var repræsenteret: Australien, USA, Bermuda, Frankrig og mange flere.

Gæsterne kiggede, snuste, sammenlignede, diskuterede, fotograferede og nød roserne i fulde drag. En af gæsterne stod med tårerne løbende ned ad kinderne.
Vejret var varmt med blå himmel og nogle fine små lammeskyer gjorde sceneriet perfekt.

Efter at have gået rundt langs de forskellige bede var det tid til en mad og lidt at drikke, og da græsset ikke havde set regn i mange uger kunne man sidde på græsset i skyggen af nogle af Parkens store træer.
Det var helt tydeligt at gæsterne nød stedet og synet.

Og når man kommer fra Sydafrika var det en overraskelse af de helt store at der ikke var sne og rensdyr i Danmark. Forventningerne blev gjort grundigt til skamme. Mange var også overraskede over hvor mange der talte engelsk.

Gerlevparkens Venner havde arbejdet ihærdigt i tiden op til besøget. Der var blevet klippet og luget til kort tid før gæsterne kom. Det er stolte bedansvarlige, vi har i Gerlevparkens Venner. Men også den nye chausseestenssti blev færdig til tiden. Og de gamle stier var blevet renset minutiøst for ukrudt.
Det var en fantastisk indsats!

Da gæsterne var taget afsted igen nød Vennerne hinandens selskab og en god middag.

Det var en god dag for Gerlevparken og dens Venner.

HEL